Alles voor gemak in huis
Gratis verzending boven de €100
Exclusief & betaalbaar design

Veilig betalen met iDEAL, creditcard en PayPal

Onderstaande is alleen van toepassing op aangekochte artikelen via www.wla.nl.

WLA maakt voor internetbetalingen gebruik van de internetkassa van Buckaroo. Met deze internetkassa kunt u snel en veilig betalen op internet. De verbinding verloopt via beveiligde SSL-verbindingen. U kunt deze verbinding herkennen doordat het internetadres begint met https:// in plaats van //.

 


Beveiligde verbinding

U herkent een beveiligde verbinding (Secure Connection) ook aan het SSL-slotje boven- of onderin uw webbrowser. Met de SSL-verbinding (Secure Socket Layer) worden uw persoonlijke gegevens versleuteld en kunnen ze niet onderschept worden door derden. Alle pagina’s op wla.nl waar u persoonlijke gegevens invoert, zijn op deze manier beveiligd. De SSL-beveiliging is een wereldwijde standaard.U kunt bij WLA op de volgende manieren betalen:

Via iDEAL (Internetbankieren

Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kan u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u daarvoor hoeft aan te melden.


Via creditcard Visa & MasterCard

U kunt uw creditcardgegevens – via onze beveiligde SSL procedure – veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.


Via PayPal

Als u kiest om met PayPal te betalen, wordt u na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal website.

 


Veilig betalen

De gegevens die u doorgeeft om te betalen zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door WLA worden gelezen of door derden worden achterhaald.Onze servicepartner Buckaroo

Wanneer u betaalt via iDEAL, wordt uw computer via een beveiligde SSL-verbinding naar de Payment Service Provider Buckaroo doorgeschakeld. Zodra Buckaroo uw betaling ontvangen heeft, krijgen wij daarvan een bericht binnen en verwerken we uw bestelling.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: