Zoeken
  • Alles voor gemak in huis
  • Gratis verzending
  • Exclusief en betaalbaar design

Levertijden

Levertijden

Onderstaande is alleen van toepassing op aangekochte artikelen via www.wla.nl.

Wij versturen uw product na ontvangst van uw betaling, op werkdagen binnen 24 uur. U ontvangt automatisch twee e‑mails. Één als de betaling is afgerond en één als uw bestelling is verzonden.

Kleine pakketten
Kleine pakketten versturen wij u per briefpost of brievenbus pakje. Deze zullen binnen één á twee werkdagen bij u worden gebracht (in de brievenbus).

Grote pakketten
Grote pakketten, welke niet in de brievenbus passen, worden als pakket verzonden. Deze zullen binnen één á twee werkdagen door PostNL bij u worden gebracht.

Groot huishoudelijke apparaten
Bij aankoop van een groot huishoudelijk apparaat kunt u op onze site aangeven wanneer u het product geleverd wilt hebben. Ook vind u diverse andere opties m.b.t. het leveren van uw aankoop.

Niet thuis
Wanneer u bij de eerste bezorgpoging van een pakket niet thuis bent, ontvangt u een bericht van de bezorger met een niet-thuiscode erop. Met deze code kunt u dezelfde dag tot 22.00 uur aangeven waar u uw pakket de tweede keer wilt laten bezorgen.

Meerdere artikelen tegelijk
Als u meerdere artikelen in één keer bestelt, laten we, als dat kan, alles tegelijk bij je bezorgen. De levertijd van de hele bestelling is in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd .

Vertraging PostNL?
In uw account ziet u de status van uw bestelling. Als de bestelling de status ‘verzonden’ heeft, maar u heeft het pakket nog niet ontvangen, kunt u het beste nog een of twee werkdagen wachten. In uitzonderlijke gevallen bezorgt PostNL niet binnen 24 uur, maar doet er enkele dagen over om een bestelling te bezorgen.

Alles voor gemak in huis


Gratis verzending


Exclusief en betaalbaar design

Klantenservice
010-2624803
info@wla.nl